листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран неконсолидиран биланс на успех од 01.01.-31.03.2018 година


3 Месечно известување - Пекабеско АД - 2018.xls

Објавено на: 27.04.2018 14:50:47
Документ БР.: DOC_12294-17/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.