листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје известува дека на Годишното собрание на акционери на Банката одржано на 11.05.2018 година, се усвоени Извештаите на Ревизорската куќа Ернст и Јанг Овластени ревизори ДОО Скопје за извршена ревизија на финансиските извештаи на НЛБ Банка АД Скопје за 2017 година со мислење на Надзорниот одбор за истите.
 


Ревидирани финансиски извештаи за 2017.pdf

Објавено на: 11.05.2018 15:22:11
Документ БР.: DOC_12304-24/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи