листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница Усје АД Скопје објавува неревидирани и неконсолидирани извештаи

од 01.01.2018 до 31.03.2018 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци_USJE.xls

Објавено на: 14.05.2018 13:10:01
Документ БР.: DOC_12294-72/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.