листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Централна кооперативна банка АД Скопје ги објавува неревидираните Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричните текови за периодот 01.01 – 31.03.2018 година


CKF Finansiski izveshtai 31 03 2018.xls

Објавено на: 15.05.2018 09:05:00
Документ БР.: DOC_12294-88/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.