листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава VI, член 40 стaв 1, од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува Финансиските извештаи за 2017 година со мислење на независниот ревизор, кои беа усвоени на Годишното Акционерско Собрание одржано на 09/05/2018:

 


Финансиски извештаи за 2017 година со мислење на ревизорот.pdf

Објавено на: 17.05.2018 15:11:02
Документ БР.: DOC_12304-34/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи