листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ИСПРАВКА НА КВАРТАЛНИОТ ПОЕДИНЕЧЕН НЕРЕВИДИРАН ФИНАНСИСКИ ИЗВЕШТАЈ ЗА Q1 2018 ГОДИНА – 01.01.2018 – 31.03.2018 НА АУТОМАКЕДОНИЈА АД СКОПЈЕ


3M poedinecen 01.01-31.03.2018 KORIGIRAN.xls

Објавено на: 17.05.2018 15:20:56
Документ БР.: DOC_12294-111/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.