листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Финансиски извештаи за годината што завршува на 31.12.2017 и Извештај на независните ревизори


06.0. Izvestaj na nezavisnite revizori so pismeno mislenje.pdf
06.0. Финанскиски извешти на Охридска Банка АД Скопје 2017.pdf

Објавено на: 18.05.2018 08:25:13
Документ БР.: DOC_12304-36/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи