листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

РЖ Институт АД Скопје ги објавува следните предлог одлуки за годинешното Собрание на акционери закажано на 26.06.2018 гoдина во просториите на Друштвото.


Предлог одлука за одобрување на годишната сметка, финансиските извештаи и годишниот извештај за 2017 год.pdf
Предлог одлука за распределба на остварената нето- добивка за деловната 2017 година (РЖ Институт АД).pdf
Предлог одлука за назначување на овластен ревизор за деловната 2018 год.pdf

Објавено на: 23.05.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_13285-62/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери