листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи и годишен извештај од работењето на друштвото за периодот 01.01. - 31.12.2017 година.


(РЖ Институт) Извештај на независниот ревизор, фин.извештаи и ГИРД 2017 г.pdf

Објавено на: 23.05.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_12304-44/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи