листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран консолидиран Биланс на успех Јануари - Март 2018


3 Месечно известување - Пекабеско АД - 2018 - Konsolidiran.xls

Објавено на: 28.05.2018 14:16:41
Документ БР.: DOC_12294-114/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.