листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од Собрание на акционери

 


1.0 Извештај од Ревизијата на финансиските извештаи за 2017 година.pdf
1.1 Одлука за усвојување на извештајот од ревизијата на финансиските извештаи за 2017.doc
2.0 Годишен извештај од Управен одбор на Прилепска пиварница АД Прилеп за 2017 година.pdf
2.1 Одлука за усвојување на годишниот извештај за работењето за 2017 година.doc
3.1 Одлука за усвојување на извештајот од службата за внатрешна ревизија за 2017 година.doc
4.1 Одлука за усвојување на извештајот од надзорниот одбор за 2017 година.doc
5.1 Одлука за усвојување на годишната сметка за 2017 година.doc
5.0 Финансиски извештаи 2017 година.pdf
6.11 Одлука за распределба на добивката остварена по годишната сметка за 2017 година усвоена.doc
8 Одлука за одобрување на работата и на водењето на работењето на членовите на управниот одбор во 2017 година.doc
9 Одлука за одобрување на работата и водењето на работењето на членовите на надзорниот одбор во 2017 година.doc
10. одлука за избор на ревизор за 2018 година.doc

Објавено на: 30.05.2018 08:36:15
Документ БР.: DOC_12283-49/2018
Урнек: Други одлуки од собрание