листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Во прилог доставуваме Одлука за одобрување на Ревизорски извештај за финансиско и материјално работење на А.Д. ГТЦ Скопје за период од 01.01. до 31.12.2017 година, Одлука за одобрување на ревидирана Годишна сметка за 2017 година на А.Д. ГТЦ Скопје донесени на Годишното собрание на А.Д. ГТЦ Скопје на 05.06.2018 година и Ревизорски извештај за 2017 година 


Odluka za odobruvanje na revizorski izveshtaj za 2017.PDF
Odluka za odobruvanje na goshna smetka za 2017.PDF
Revizorski izvestaj BDO-GTC 2017 (3).pdf

Објавено на: 05.06.2018 15:55:35
Документ БР.: DOC_12304-65/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи