листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:


Pekabesko 2017 Revidirani Konsolidirani Finansiski Izvestai.pdf
Pekabesko 2017 Revidirani Finansiski Izvestai.pdf

Објавено на: 25.06.2018 09:45:00
Документ БР.: DOC_12304-90/2018
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи