листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                      Согласно Глава 6 од Правилникот за котација,го објавуваме следниов финансов извештај

                                                      - Неревидирани финансиски извештаи за 01.01-30.06.2018

                                                                    - Биланс на состојба

                                                                    - Биланс на успех

                                                                    - Извештај за паричниот тек

                                                                    - Извештај за промените на капиталот

 


6 и 12 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци (14) (2).xls

Објавено на: 26.07.2018 13:10:00
Документ БР.: DOC_26441-3/2018
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.