листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:


Ве известуваме дека неревидирани,неконсолидирани  финансиските извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба , Извештај за парични текови и Извештај за промените во капиталот)за период од 01.01-30.06.2018 година ке ги објавиме најдоцна до 24.08.2018г.

Објавено на: 07.08.2018 14:01:00
Документ БР.: DOC_10191-356/2018
Урнек: Други ценовно чувствителни информации