листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог-одлуки за Собрание на акционери на Стопанска банка а.д. Битола

 


Предлог-одлука за измена и дополнување на Статутот на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за ставање вон сила на Одлуката за избор на друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за избор на друштво за ревизија на Стопанска банка а.д. Битола.pdf
Предлог-одлука за издавање на долгорочни должнички хартии од вредност (корпоративна обврзница).pdf

Објавено на: 31.08.2018 09:07:15
Документ БР.: DOC_13285-92/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери