листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава Неревидирани финансиски извештаи неконсолидирани за РЖ УСЛУГИ АД Скопје за период 01.01-30.09.2018


9 Месечни известувања- трговски друштва - функција на трошоци.xls

Објавено на: 15.11.2018 14:05:00
Документ БР.: DOC_12298-94/2018
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.