листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлука за усвојување на годишната сметка, финансиските извештаи, консолидираната годишна сметка, консолидираните финансиски извештаи, годишниот извештај и извештајот на внатрешната ревизија за 2017 год.

Предлог одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на Директори

Предлог одлука за распоредување на добивката за 2017 год.

Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2017 год.

Предлог одлука за назначување на овластен ревизор за Годишна сметка за 2018 год

 


7. Predlog-Odluka za usvojuvanje na god. smetka,fin.izv.kons.god.smetka 2017.pdf
8. Predlog - Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na Odborot na direktori.pdf
9. Predlog-Odluka za rasporeduvanje na dobivkata za del.2017 godina.pdf
12. Predlog - Odluka za usvojuvanje na reviz.izves.od reviz.kuka Audit Makedonija.pdf
13. Predlog-Odluka za naznacuvanje na ovlasten revizor za God.smetka za 2018 god..pdf

Објавено на: 13.12.2018 09:43:10
Документ БР.: DOC_13285-120/2018
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери