листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ве известуваме дека годишните неревидирани,неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех,Биланс на состојба,Извештај за парични текиви и Извештај за промени во капиталот ) ќе Ви бидат доставени до 15.03.2019 година како и годишните неревидирани консолидирани финансиски извештаи за 2018 година ќе Ви бидат доставени до 15.03.2019 година

Објавено на: 22.02.2019 14:10:00
Документ БР.: DOC_10191-29/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации