листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за Годишно Собрание на Акционери на Друштвото на 16.04.2019


1. Предлог - одлука за усвојување на годишната сметка за 2018.pdf
2. Предлог - одлука за усвојување на финансиските извештаи и извештајот на независните ревизори за 2018 година.pdf
3. Предлог - одлука за усвојување на Годишниот извештај за работата на Друштвото за 2018.pdf
4. Предлог - одлука за распределување на добивката за 2018 година.pdf
5. Предлог - одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на Директори за 2018.pdf
6. Предлог - одлука за усвојување на годишниот извештај на Внатрешната ревизија за 2018.pdf
7. Предлог - одлука за назначување на друштво за ревизија за 2019.pdf

Објавено на: 19.03.2019 14:21:52
Документ БР.: DOC_13285-18/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери