листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Годишни, неревидирани, консолидирани Финансиски извештаи( Биланс на состојба, Биланс на успех, Извештај за паричнио тек, Извештај за промените во капиталот) за 2018 година.


FI 01.01. - 31.12.2018 - ADING-nerevidirani, konsolidirani.xls

Објавено на: 20.03.2019 14:16:34
Документ БР.: DOC_26445-109/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.