листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

МАТЕРИЈАЛИ ЗА СОБРАНИЕ НА АКЦИОНЕРИ


Годишен извештај за работа на друштвото за деловната 2018 година.pdf
Годишна смекта и финансиски извештаи.pdf
Извештај за работата на членовите на органот на управување, разгледување на извештајот за работа на неизвршните членови на одборот на директори.pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија на ТД Макошпед АД Скопје.pdf

Објавено на: 04.04.2019 14:10:53
Документ БР.: DOC_13285-34/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери