листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

 

Други одлуки од Собрание - 04.04.2019 година.

 


Одлука за измени на Одлуките за именување на членови на НО.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот за усогласеност на раб. со Кодексот за корп. управ.pdf
Одлука за одобрување на Извештајот од работата на НО во 2018 година.pdf
Одлука за измена на Статутот на Комерцијална банка АД Скопје.pdf
Одлука за усвојување на Посеб. фин. извештаи на КБ за 2018 година и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Конс. фин. извештаи на КБ за 2018 и на мислењето на НО.pdf
Одлука за усвојување на Годишната сметка на КБ за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Консолидираната годишна сметка на КБ за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на КБ во 2018 година и на мислењето на НО.pdf

Објавено на: 04.04.2019 14:10:18
Документ БР.: DOC_12283-9/2019
Урнек: Други одлуки од собрание