листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки и материјали за Собрание на акционери за 10.05.2019 година.


T1-1 Предлог Одлука за одобрување на годишна сметка за 2018 година.docx
Т1-2 Предлог Одлука за одобрување на финансиските извештаи за 2018 година.docx
Т1-3 Предлог Одлука за одобрување на Извештајот за работење на друштвото за 2018 година.docx
T1-1 Годишна сметка за 2018 година.pdf
T1-2 Ревидирани ФИ за 2018 година.pdf
T1-3 Годишен Извештај за работењето на друштвото во 2018 година.pdf
T2 Предлог Одлука за распределба на добивката за 2018 година.doc
Т3 Предлог Одлука за Извештај од неизвршните директори.docx
T3 Извештај од неизвршните членови за 2018.pdf
Т4 Предлог Одлука за одобрување на работата на членовите на ОД.docx
Т5 Предлог Одлука за измена на Статутот.docx
Т6 Предлог Одлука за избор на членoви на Одбор на директори.docx
Т7 Предлог Одлука за назначување на овластен ревизор за 2019 година.docx
Т8 Предлог Одлука за стекнување сопсвени акции со откуп.docx

Објавено на: 09.04.2019 08:39:19
Документ БР.: DOC_13285-41/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери