листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за годишно собрание на акционери


14. Предлог одлука за одобрување на ревидираните Годишна сметка, Финансиски извештаи и извештајот за работењето .docx
15. Предлог одлука за распределба на добивка.docx
16. Предлог одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни .docx
18. Предлог одлука за разгледување и одобрување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија.docx
17. Предлог одлука за именување на ревизор за 2019 година.docx
19. Предлог одлука за разрешување на членовите на Одборот на директориПредлог .docx
20. Предлог Одлука за избор на членови на Одборот на директори.docx

Објавено на: 12.04.2019 09:50:58
Документ БР.: DOC_13285-49/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери