листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека Гувернерката на НБРСМ, со решението бр.15-4287/3 од април 2019 година, издаде претходна согласност за именување на г-дин Константин Илијчов Арнаудов за член на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје. Мандатот на именуваниот член e определен на 4 (четири) години, сметано од денот на приемот на Решението - 19.04.2019 година.

Објавено на: 19.04.2019 15:53:05
Документ БР.: DOC_12285-19/2019
Урнек: Измени во органи на управување