листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно Глава 6, член 39 од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува целосните материјали за годишното Собрание на акционери кое ќе се одржи на 22/05/2019 година:


Предлог Годишен извештај за рабтењето на УО за 2018 г..pdf
Предлог Годишен извештај за работењето на НО за 2018 г..pdf
Годишен извештај за работењето на Друштвото за 2018.pdf
Годишен извештај на Службата за внатрешна ревизија_2018.pdf
Финансиски извештаи за 2018 со мислење на ревизорот.pdf

Објавено на: 22.04.2019 14:17:39
Документ БР.: DOC_13285-70/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери