листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

                                                              Согласно Глава 6 од Правилникот за котација го објавуваме следниов финансов извештај

                                                                   - Неревидиран биланс на успех  01.01. - 31.03. 2019 година


3 и 9 Месечни известувања- трговски друштва - природа на трошоци.xlsx

Објавено на: 23.04.2019 14:10:26
Документ БР.: DOC_12294-4/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.