листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричните текови за периодот 01.01 – 31.03.2019 година.

 


Комерцијална банка АД Скопје - 01.01 - 31.03.2019.xls

Објавено на: 24.04.2019 15:40:43
Документ БР.: DOC_12294-10/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.