листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран неконсолидиран биланс на успех од 01.01.-31.03.2019 година


3 Месечно известување - Пекабеско АД - 2019.xls

Објавено на: 25.04.2019 14:10:59
Документ БР.: DOC_12294-15/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.