листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за парични текови за периодот 01.01.-31.03.2019 година


Банки-НЛБ Банка АД Скопје - 31.03.2019.xls

Објавено на: 30.04.2019 09:59:51
Документ БР.: DOC_12294-17/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.