листај по издавач            листај по урнек


Согласно член 36 од Правилата за котација, известуваме за дивидендниот календар:

Македонски Телеком АД Скопје ја објавува одлуката за Исплата на дивиденда за 2018 година и утврдување на дивиденден календар. 

 


06. МКТ Sobranie Odluka_Isplata na dividenda za 2018 i utvrduvanje na dividenden kalendar.pdf

Објавено на: 10.05.2019 09:06:03
Документ БР.: DOC_10187-10/2019
Урнек: Дивиденден Календар