листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Биланс на Успех 01,01,-31,03,2019


Извеш за берзаТри Месеч известу- приро на тро РЖ 2019 01-03.xls

Објавено на: 14.05.2019 14:10:22
Документ БР.: DOC_12294-67/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.