листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

ПРИЛЕПСКА ПИВАРНИЦА АД - ПРИЛЕП го објавува тримесечниот финансиски извештај за работењето во период од 01.01. до 31.03.2019 год.


2019 03 Тримес (3 мес) известување 01.01.-31.03.2019 dostav.xlsx

Објавено на: 15.05.2019 16:09:31
Документ БР.: DOC_12294-110/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.