листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава VI, член 40 стaв 1, од Правилата за котација, Жито Лукс АД Скопје, ги објавува Финансиските извештаи за 2018 година со мислење на независниот ревизор, кои беа усвоени на Годишното Акционерско Собрание одржано на 22/05/2019:


Финансиски извештаи за 2018 со мислење на ревизорот.pdf

Објавено на: 23.05.2019 09:37:15
Документ БР.: DOC_12304-51/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи