листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани финансиски извештаи на Стопанска банка а.д. Битола за 2018 година.


Извештај за извршената ревизија на финансиските извештаи на Стопанска банка а.д. Битола по годишна сметка за 2018 година со мислење на Друштвото за ревизија „Мур Стивенс ДОО Скопје“.pdf

Објавено на: 29.05.2019 15:41:56
Документ БР.: DOC_12304-59/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи