листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

НЛБ Банка АД Скопје изветува дека на Годишното собрание на акционери на Банката одржано на 30.05.2019 година се усвоени следните одлуки:


Одлука за избор на претседавач на собранието.pdf
Одлука за избор на записничар и бројач на гласови.pdf
Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на НЛБ Банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештај за работа на Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Одлуки за одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Одлука за усвојување на Извештајот за работа на Управниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје за 2018 година.pdf
Одлуки за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка на НЛБ Банка АД СКопје за 2018 година.pdf
Одлука за измени и дополнувања на Статутот на НЛБ Банка АД СКопје.pdf
Одлука за назначување Друштво за вршење ревизија на финансиските извештаи на НЛБ Банка АД Скопје за 2019 година.pdf
Одлука за именување нов член на Надзорниот одбор на НЛБ Банка АД Скопје.pdf

Објавено на: 31.05.2019 09:44:25
Документ БР.: DOC_12283-65/2019
Урнек: Други одлуки од собрание