листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени на седница на Годишното собрание на акционери на Централнакооперативна банка АД Скопје


3.3.Одлука за усвојување на Годишниот извештај ЦКБ 2018.pdf
4.1.Годишна сметка на ЦКБ АД Скопје со состојба на 31.12.2019 година.pdf
4.3.Одлука за усвојување на Годишната сметка.pdf
6.2.Писмено мислење од Надзорниот одбор за Извештајот на Друштвото за ревизија.pdf
6.3.Одлука за усвојување на Извештајот на Друштвото за ревизија „Грант Тортон“ДОО Скопје.pdf
7.Одлука за усвојување на Предлогот на Одборот за ревизија за назначување друштво за ревизија за 2019 година.pdf
8.1.Годишен извештај за работењето на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје во 2018 година.pdf
8.2.Оценка на сопствената работа на членовите на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје од аспект на поединечните членови и колективно.pdf
8.3.Одлука за усвојување на Извештајот на Надзорниот одбор.pdf
9.Одлуки за одобрување на работата на членовите на Надзорниот одбор.pdf
10.Одлуки за одобрување на работата на членовите на Управниот одбор.pdf
11.Одлука за измени и дополнувања на Статутот на ЦКБ АД Скопје.pdf
12.Олука за определување на висината на надоместот за учество во работата на Надзорниот одбор.pdf
13.Одлука за повторно именување на независен член на Надзорниот одбор на ЦКБ АД Скопје..pdf

Објавено на: 31.05.2019 15:23:01
Документ БР.: DOC_12283-66/2019
Урнек: Други одлуки од собрание