листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки 


Одлука год сметка 2017.docx
Одлука za назначување на овластен ревизор 2018.docx
Одлука за одоб на работата на членовите на О.Д. 2017.docx
Одлука за усвој. изв.за извршена рев.на фин. извештај 2018.docx

Објавено на: 03.06.2019 09:49:36
Документ БР.: DOC_13285-158/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери