листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери


Predlog Odluka za izbor na Pretsedavac na Sobranie na akcioneri 2019.doc
Predlog Odluka za утврдување ДНЕВЕН РЕД.doc
Предлог Одлука за броење на гласови.doc
Предлог Одлука за верификациона комисија.doc
Предлог Одлука за Годишниот извештај за Агроплод 2018.docx
Предлог Одлука за избор на ревизорска куќа.doc
Предлог ОДЛУКА ЗА ИЗМЕНА НА СТАТУТОТ ПРЕДЛОГ.doc
Предлог Одлука за јавно гласање.doc
Предлог Одлука за овластување на лице за поднесување пријава.doc
Предлог одлука за одобрување Александар Јањиќ на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Климент Китановски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Науме Стефановски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Томе Петковски на Дир..docx
Предлог одлука за одобрување Ристо Новаковски на Дир..docx
Предлог Одлука за покривање на загубите акумулирани.doc
Предлог Одлука за распределба на добивката на друштвото за 2018.doc
Предлог Одлука за усвојување на годишна сметка 2018.docx
Предлог Одлука за усвојување на ревизорскиот извештај 2018.docx
Предлог Одлука за финансиските извештаи Агроплод 2018.docx

Објавено на: 21.06.2019 14:13:52
Документ БР.: DOC_13285-166/2019
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери