листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки од собрание на акционери на Аутомакедонија од 28.06.2019 и Извештај за работењето на Аутомакедонија во 2018 година


Извештај за работењето на Аутомакедонија во 2018.pdf
Одлука за зголемување на задолженоста.pdf
Одлука за зголемување на рочноста на рамковен лимит.pdf
Одлука за инвестициско вложување.pdf
Одлука за распределба на добивка.pdf
Одлука за усвојување на годишна сметка.pdf
Одлука за усвојување на извештај на ревизорите.pdf
Одлука за усвојување на извештај од работењето за 2018.pdf
Одлука за усвојување на консолидирана сметка и извештаи.pdf

Објавено на: 28.06.2019 16:21:51
Документ БР.: DOC_12283-103/2019
Урнек: Други одлуки од собрание