листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

Ве известуваме дека со Одлука на Собранието на акционерите од 22.11.2018 година, извршена е промена на името на фирмата и промена на седиштето на фирмата и тоа:

Акционерско друштво за производство и преработка на вино ВИНАРСКА ВИЗБА - ТИКВЕШ експорт - импорт АД - Кавадарци.

Скратениот назив на името на фирмата гласи: ВВ - ТИКВЕШ АД - Кавадарци.

Седиштето на друштвото е на Улица 8 - ми Септември број 5, Кавадарци.

Објавено на: 03.07.2019 15:12:18
Документ БР.: DOC_10191-359/2019
Урнек: Други ценовно чувствителни информации