листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи неконсолидирани за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01-30.06.2019


6-Месечни известувања неконсолидирани РЖ Услуги.xlsx

Објавено на: 01.08.2019 15:54:44
Документ БР.: DOC_26441-28/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.