листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи консолидирани за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01-30.06.2019


6-Месечни известувања консолидирани РЖ Услуги.xlsx

Објавено на: 05.08.2019 14:10:09
Документ БР.: DOC_26441-31/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.