листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно глава 6  од Правилата за котација ,го објавуваме следниот финансиски извештај:Неревидиран финансиски извештај за периодот од 01.01.до 30.06. 2019 година за ДИМКО МИТРЕВ а.д. увоз извоз Велес


fin.izv. 01.01.- 30.06.2019 pdf.xls

Објавено на: 14.08.2019 09:44:14
Документ БР.: DOC_26441-46/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.