листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:


Согласно член 40 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за периодот 01.01.-30.06.2019 година:


Неревидирани финансиски извештаи за 01.01.-30.06.2019.xls

Објавено на: 30.08.2019 14:30:57
Документ БР.: DOC_26441-109/2019
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.