листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирана годишна сметка за 2018 година, Годишен Извештај за работење на друштвото 2018 година,

Извештај за економско-финансиска ревизија за работењето во 2018 година


2. Revidirana zavrsna smetka Ds Smith AD Skopje 2018.pdf
4 6 DS Smith AD Skopje - 31.12.2018 - Revizorsko Mislenje, FI i Godisen Izvestaj za rabotenjeto.pdf

Објавено на: 10.09.2019 14:10:02
Документ БР.: DOC_12304-103/2019
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи