листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик за Собрание на акционери 19/10/2019 год. , материјали за работа предлог одлуки 


Јавен повик собрание на акционери 13.09.2019[10074]pdf.pdf
Јавен повик собрание на акционери 13.09.2019[10074].docx
Одлука за свикување на Собрание на акционери 13.09.2019[10076].docx
Предлог Одлука за измена на Статутот Забелешки КХВ 10.2019[10064].doc
Одлука за зголемување на основната главнина со емитирање на нови акции 19.10.2019 Korekcii FINAL.doc

Објавено на: 18.09.2019 14:35:17
Документ БР.: DOC_10109-133/2019
Урнек: Јавен повик за собрание