листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје на 05.11.2019:


Одлука за издавање долгорочни должнички хартии од вредност - корпоративна обврзница - втора емисија.pdf
Одлука за именување на член на Надзорен одбор.pdf
Одлука за дополнување на Деловник на Собрание.pdf

Објавено на: 05.11.2019 14:43:52
Документ БР.: DOC_12283-143/2019
Урнек: Други одлуки од собрание