листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме за објава неревидирани финансиски извештаи консолидирани за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01.-30.09.2019


9 Месечни известувања Биланс на успех РЖ Услуги АД консолидиран.xlsx

Објавено на: 12.11.2019 14:12:52
Документ БР.: DOC_12298-63/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.